top of page
Zoeken
  • andrepolgar0

Zaaien en Poten

Beste Leden, wellicht zijn enkelen van jullie al verder vooruit, maar voor mij was afgelopen weekend eindelijk het moment gekomen waarop ik het ok vondt om te voorzichtig te beginnen met het direct in de grond poten en zaaien van diverse producten. Uiteraard heb ik ook al voorgezaaid in een voortrekbak, maar daar zal ik volgende keer wat over schrijven. Nu na het zwarte zeil dat ik over de grond had gelegd van de winter te hebben verwijderd heb ik de grond omgeploegd en aangeharkt. Daarna bepaald hoe breed ik de rijen wilde maken en welke groenten ik wilde zetten. Ik ben begonnen met 6 rijen aardappelen, 2 rijen tuinbonen en 2 rijen sperzie bonen. Meer durfde ik nog niet direct te poten aangezien de weersverwachtingen nog erg koud waren. Gelukkig is het weer in ieder geval overdag beter geweest de afgelopen week dan gemeld, met veel zon die de grond goed opwarmt overdag. Ik ben zeer benieuwd hoe het bij jullie staat, dus als je iets te melden hebt doe dat vooral!

Vriendelijke tuingroet en blijf gezond, Andre98 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


Post: Blog2_Post
bottom of page